Demand & Supply Planner

Functieomschrijving

Als Demand & Supply Planner speel je een cruciale rol in de maandelijkse demand planning en forecasting cyclus. Op basis van een statistische tool en planning meetings met de marketing-en salesafdeling, vul je de forecast aan. Daarnaast ben je steeds op zoek naar mogelijkheden om de kwaliteit van budgettering en forecasting te verhogen.

Anderzijds sta je in voor de supply planning waarbij je een optimale planning uitwerkt. Je houdt hierbij rekening met de bestaande capaciteit en trends. Ook hier optimaliseer je waar nodig en stel je oplossingen voor om de nauwkeurigheid te verbeteren.

Tot slot ben je key user van de nieuwe planningstool en ben je verantwoordelijk voor de master data wat betreft planning.

Je komt terecht in een team van 6 personen en rapporteert rechtstreeks aan de Planning Manager.

Profiel

Je hebt een masterdiploma vb TEW, Economie, Handelsingenieur met eventueel een eerste ervaring in een analytische functie binnen een productieomgeving. Verder ben je cijfermatig sterk en beschik je over goede communicatieve vaardigheden. Je bent een energieke teamplayer die out of the box durft denken en werkt oplossingsgericht. Bovendien neem je de nodige verantwoordelijkheid en kan je prioriteiten stellen. Tot slot heb je een goede talenkennis Nederlands en Engels en werk je vlot met Excel. Ervaring met demand planning tools en/of ERP systemen is een plus.

Aanbod

Je mag rekenen op een uitdagende job binnen een dynamisch, sterk groeiend en financieel gezonde onderneming. Je krijgt voldoende zelfstandigheid alsook de mogelijkheid tot eigen initiatieven en doorgroei. Verder mag je rekenen op een marktconform salaris aangevuld met een mooi pakket aan extralegale voordelen.  

Vragen?

Bij vragen over deze vacature kan je, via e-mail of telefonisch (059.55.39.12), contact opnemen met Dominique Mulliez, HR Director Europe.