Digital Marketing Support

We're looking for a Digital Marketing Support
Ready to join our Team(s)?

Je uitdaging

Website Gatekeeper

Je staat in voor het onderhoud van zowel de corporate (e-commerce) website als de verschillende productsites. Het toevoegen van content, opzetten van webformulieren, actief meedenken over structuur en gebruiksvriendelijkheid, bijhouden van change requests, coördineren van de verschillende sprints met onze partners en maandelijkse rapportage vertrouwen we aan jou toe.

PIM Agent

Je bent verantwoordelijk voor de informatie van de bestaande én nieuwe producten in ons Product Information Management systeem en zorgt dat deze correct op de website(s) verschijnen. Je werkt hierbij nauw samen met de Product Managers.

Communicatie Expert

Je staat in rechtstreeks contact met onze digitale partners om de geplande online mediacampagnes mee te helpen uitrollen. Hierbij ben je verantwoordelijk voor projectplanning, het tijdig aanleveren van het materiaal en analyses/conclusies door rapporteren.

Gecoördineerde Spammer

Je staat in voor het opzetten van e-mails voor o.a. marketingacties of communicatie (webinars, product releases) naar onze B2B klanten.

Social Geek

Je helpt mee met het samenstellen van een contentplan en het onderhouden van onze Corporate social media kanalen (LinkedIn, Facebook…). Je werkt hierbij samen met verschillende afdelingen & in-house designers.

Teamplayer

Je bent niet alleen en werkt in ons team nauw samen met de Digital Marketing Manager waaraan je ook rapporteert. Indien nodig help je ook andere afdelingen met digitale initiatieven.

 

Digital Minds Think Alike

Zet jij mij jouw schouders onder de digitale activiteiten van Metagenics?

Je troeven

 • Je bent een echte digital native, je voelt je thuis in een digitale wereld;
 • Je hebt een allround kennis binnen de diverse domeinen van digital marketing: digital advertising (SEA, social advertising), content strategie en -marketing (SEO), e-mailmarketing, conversieoptimalisatie, web analytics en reporting en UX;
 • Je genoot van een opleiding (Digitale) Marketing of Communicatiewetenschappen;
 • Een eerste werkervaring binnen digitale marketing is een pluspunt;
 • Je hebt kennis van het beheer/onderhoud van websites en online tools door ervaring, interesse of opleiding;
 • Je bent leergierig en zelflerend, je wil je kennis over digitale marketing continu verbeteren;
 • Je kent jouw weg binnen Google Analytics. Basiskennis van Google Tag Manager, Google Search Console & Hotjar zijn een meerwaarde;
 • Je kent niet enkel de betekenis van de afkortingen SEO, SEA, CPM, CPC, CTR maar weet ook hoe deze worden ingezet;
 • Je weet dat MailChimp geen aap is maar een e-mailplatform;
 • Je bent iemand die de zaken niet afwacht maar er proactief voor gaat, initiatief neemt en perfect zelfstandig kan werken;
 • Je kan vlot communiceren in zowel Nederlands als Engels. Frans is een pluspunt;
 • Je kan creatief zijn en hebt een vlotte pen;
 • Je werkt nauwkeurig en punctueel.

Je mag rekenen op

Een uitdagende job binnen een dynamisch, sterk groeiend en financieel gezonde onderneming. Je krijgt voldoende zelfstandigheid alsook de mogelijkheid tot eigen initiatieven en doorgroei. Verder mag je rekenen op een marktconform salaris aangevuld met een mooi pakket aan extralegale voordelen.

Vragen?

Bij vragen over deze vacature kan je, via e-mail (talent@metagenics.eu) of telefonisch (059.29 50 30), contact opnemen met HR.