Facility Medewerker

Functieomschrijving

Als Facility Medewerker ben je verantwoordelijk voor het verzorgen en organiseren van het onderhoud aan de gebouwen en het bedrijfsterrein. Je zorgt ervoor dat kleine en grotere werken grondig en netjes uitgevoerd worden en verzorgt ook de administratie die hier bij komt kijken. Je bent dan ook de aangewezen persoon om eventuele verbetermogelijkheden op te merken en te bespreken. Verder voer je regelmatig controles uit en kijk je waar eventuele herstellingen of onderhoud nodig zijn.

Je maakt deel uit van een dynamisch en groeiend team en rapporteert aan de Maintenance & Prevention Manager.

Profiel

Voor deze functie gaan we op zoek naar een hands-on persoon; iemand die graag de handen uit de mouwen steekt. Je bent flexibel en weet daarbij behulpzaam en vriendelijk te blijven. Je bent daarnaast een teamplayer, maar je kan ook zelfstandig werken. Je komt hierdoor in deze gevarieerde functie goed tot jouw recht. Administratie schrikt je niet af.

Aanbod

Je mag rekenen op een uitdagende job binnen een dynamisch, sterk groeiend en financieel gezonde onderneming. Je krijgt voldoende zelfstandigheid alsook de mogelijkheid tot eigen initiatieven en doorgroei. Verder mag je rekenen op een marktconform salaris aangevuld met een mooi pakket aan extralegale voordelen.  

Vragen?

Bij vragen over deze vacature kan je, via e-mail of telefonisch (059.55.39.12), contact opnemen met Dominique Mulliez, HR Director Europe.