Maintenance & Engineering Manager

Functie

Als Maintenance en Engineering Manager organiseer je het preventief, curatief en predictief onderhoud. Hiervoor sta je in nauw contact met Productie. Je bent verantwoordelijk voor het Maintenance departement en je zorgt voor een optimale benutting van het budget en personeel. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het voorraadbeheer en implementeer je ook technische verbeteringsprojecten.

Je geeft leiding aan een team van 3 personen en rapporteert rechtstreeks aan de Plant Director.

Profiel

Je beschikt over een master in een technische richting, bij voorkeur elektromechanica of gelijkwaardig door ervaring. Je bent communicatief en stuwt het team naar een hoger niveau door jouw enthousiasme. Verder ben je hands-on ingesteld en ben je een teamplayer. Tenslotte heb je een sterke affiniteit met voeding/en of de medische sector.

Aanbod

In deze functie kom je terecht in een internationaal bedrijf actief in een sterke groeimarkt. Je krijgt de kans om initiatief te nemen en de ruimte om ideeën uit te werken om zo je afdeling tot een hoger niveau te brengen. Je wordt uiteraard vergoed met een interessant salarispakket, inclusief extralegale voordelen.

Vragen?

Bij vragen over deze vacature kan je, via e-mail (talent@metagenics.eu) of telefonisch (059.29 50 30), contact opnemen met HR.