Operator Mengen & Wegen

Functie

Na een inwerkperiode sta je als operator Mengen & Wegen in voor het volledige proces van mengen & wegen. Daarbij weeg je de verschillende grondstoffen, meng je de grondstoffen tot een halfafgewerkt product en reinig je de gebruikte materialen. Je zorgt daarbij voor een veilige & hygiënische werkomgeving.

Je maakt deel uit van een dynamisch en groeiend team en rapporteert aan de Mengen & Wegen Supervisor.

Profiel

Voor deze functie gaan we op zoek naar een hands-on persoon; iemand die graag de handen uit de mouwen steekt. Je hebt kennis van afvultechnieken zoals doseren, afwegen, en afvullen. Je kan snel en efficiënt manuele handelingen uitvoeren en je werkt zeer nauwgezet. Idealiter heb je reeds ervaring in de voeding of productie. Je beheerst vlot de Nederlandse taal in functie van veiligheid en instructies.

Je hebt zin voor orde en netheid en bent hygiëne-, kwaliteits-en veiligheidsbewust. Je bent bereid om in 2 ploegen te werken indien nodig.

Aanbod

In deze functie kom je terecht in een internationaal bedrijf actief in een sterke groeimarkt. Je krijgt de kans om initiatief te nemen en de ruimte om ideeën uit te werken om zo je afdeling tot een hoger niveau te brengen. Je wordt vergoed met een interessant salarispakket, inclusief extralegale voordelen.

Vragen?

Bij vragen over deze vacature kan je, via e-mail (talent@metagenics.eu) of telefonisch (059.29 50 30), contact opnemen met HR.