Sourcing Specialist

Jobomschrijving

Als Sourcing Specialist maak je deel uit van het Procurement team en zoek je actief naar alternatieve, nieuwe en innovatieve grondstoffen en technologieën. Hierbij volg je de ontwikkelingen en nieuwe trends nauwgezet op. In functie van de beste voorwaarden ga je op zoek naar nieuwe potentiële leveranciers binnen Europa. Je onderhandelt commerciële afspraken met de leveranciers en benchmarkt regelmatig met andere leveranciers en binnen de verschillende regio’s. Daarnaast zorg je voor een goede opvolging en implementatie. Dit doe je in nauw overleg met de R&D afdeling.

Je rapporteert aan de Procurement Manager.

Profiel

  • Je behaalde een masterdiploma binnen een wetenschappelijke richting
  • Je bent een geboren onderhandelaar met een dynamische ingesteldheid en een gezonde dosis assertiviteit.
  • Je bent proactief ingesteld
  • Je bent een echte teamplayer
  • Je hebt een sterke affiniteit voor grondstoffen en een wetenschappelijke basis

Naast een goede kennis van het Nederlands beschik je over een operationele kennis van het Frans en het Engels. Tenslotte ben je bereid om te reizen in deze job (25%).

Aanbod

Je mag rekenen op een uitdagende job binnen een dynamisch, sterk groeiend en financieel gezonde onderneming. Je krijgt voldoende zelfstandigheid alsook de mogelijkheid tot eigen initiatieven en doorgroei. Verder mag je rekenen op een marktconform salaris aangevuld met een mooi pakket aan extralegale voordelen.  

Vragen?

Bij vragen over deze vacature kan je, via e-mail (talent@metagenics.eu) of telefonisch (059.29 50 30), contact opnemen met HR.