Storingstechnieker

Functie

Na een inwerkperiode ben je mede verantwoordelijk voor een optimale dagelijkse werking van een uitgebreid machinepark. Je spoort op en verhelpt technische storingen aan machines en gereedschappen. Daarnaast doe je preventief en curatief onderhoud aan apparatuur, machines & installaties. Verder ondersteun je operatoren bij opstart van de machines na ombouw.

Je maakt deel uit van een dynamisch en groeiend team en rapporteert aan de Maintenance & Engineering Manager.

Profiel

Voor deze functie gaan we op zoek naar een dynamische, flexibele persoon, met minimum 2 jaar relevante werkervaring. Je bent in het bezit van een diploma elektromechanica, elektriciteit of elektronica met affiniteit voor mechanica (niveau A2 of A1). Je kan goed werken in teamverband, alsook zelfstandig. Je bent probleemoplossend en resultaatgericht. Je kan prioriteiten stellen en de activiteiten accuraat organiseren. Je hebt zin voor orde en netheid en bent hygiëne, kwaliteits- en veiligheidsbewust. Je bent bereid om in een 2-ploegensysteem te werken. 

Aanbod

In deze functie kom je terecht in een internationaal bedrijf actief in een sterke groeimarkt. Je krijgt de kans om initiatief te nemen en de ruimte om ideeën uit te werken om zo je afdeling tot een hoger niveau te brengen. Je wordt vergoed met een interessant salarispakket, inclusief extralegale voordelen.

Vragen?

Bij vragen over deze vacature kan je, via e-mail (talent@metagenics.eu) of telefonisch (059.29 50 30), contact opnemen met HR.