Regulatory Affairs Officer

Jobomschrijving

Als Regulatory Affairs Officer ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van productnotificaties/registraties in de verschillende landen waarin we actief zijn.

Dit omvat opmaak van de notificatiedossiers, indiening, opvolging van opmerkingen en contacten leggen met de overheden waar nodig. Dit omvat ook het opstellen van een draft labeltekst voor nieuwe producten. Tijdens de ontwikkeling van nieuwe producten word je ook actief geconsulteerd door de R&D afdeling om compliance checks uit te voeren op de voorliggende productvoorstellen en gezondheidsclaims voor te stellen passend bij het product in ontwikkeling.

Daarnaast ben je betrokken in het goedkeuringsproces van onze marketingdocumenten (labels, brochures, displays, websites, enz.) via  geautomatiseerde workflows in sharepoint en ziflow.

Verder word je betrokken in het goedkeuringsproces voor nieuwe ingrediënten en in de regelmatige compliance-checks van onze producten. De nieuwe wetgeving moet actief opgevolgd worden en dient u te  helpen bij het implementeren hiervan binnenin de firma. Je ondersteunt klantenvragen naar certificaten allerhande (allergenen declaraties, certificate of conformity, enz.).

Je maakt deel uit van het Science team en rapporteert aan de Senior Product Development & Regulatory Affairs Manager.

Profiel

  • Je genoot een opleiding in de farmaceutische wetenschappen, farmaceutische technologie, biomedische wetenschappen of voedingsmiddelentechnologie.
  • Ervaring op gebied van regulatory affairs is een voordeel
  • Je hebt een gedegen kennis van Engels en Frans. Noties Duits en of Italiaans zijn een voordeel.
  • Je bent flexibel en hebt een hands-on mentaliteit.
  • Je bent een echte problem-solver.
  • Je neemt initiatief en functioneert zowel zelfstandig als in team.
  • Je beschikt over goede communicatievaardigheden.

Aanbod

Je mag rekenen op een uitdagende job binnen een dynamisch, sterk groeiend en financieel gezonde onderneming. Je krijgt voldoende zelfstandigheid alsook de mogelijkheid tot eigen initiatieven en doorgroei. Verder mag je rekenen op een marktconform salaris aangevuld met een mooi pakket aan extralegale voordelen.  

Vragen?

Bij vragen over deze vacature kan je, via e-mail (talent@metagenics.eu) of telefonisch (059.29 50 30), contact opnemen met HR.