De kracht van Metagenics

Een wereldwijde kracht

Metagenics, producent van hoogwaardige micronutritie, is wereldwijd actief en heeft eigen vestigingen in de Verenigde Staten, Australië, Nieuw Zeeland, België, Nederland, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Canada en heeft distributeurs in tientallen andere landen.

Door middel van intensieve uitwisseling tussen de verschillende vestigingen bundelt Metagenics haar krachten. Kennis, wetenschappelijke inzichten en ervaringen uit verschillende markten, zorgen ervoor dat Metagenics toonaangevend kan zijn in de sector van hoogwaardige micronutritie.

Export from Belgium

Eigen productie en R&D

Metagenics Europe bedient de volledige Europese markt vanuit het hoofdkantoor in België (Oostende).

Uiteraard verlopen de productieprocessen via de strengst geldende normen. Dit bewijzen onder andere het Autocontrole Certificaat & het ISO 9001 Certificaat.

Naast een productie- en distributielijn, huisvest Metagenics Europe een eigen Research & Development afdeling en een kwaliteitslaboratorium in Oostende. Door deze verticale integratie wordt een maximale controle over het volledige kwaliteitsproces bereikt.

 

Micronutritie & wetenschap – de sleutel tot gezonder leven

Mensen helpen beter te worden: dit is onze belangrijkste activiteit. Iedereen beschikt over genetisch potentieel om gezond te leven. Of we ons volledig gezondheidspotentieel bereiken, hangt af van verschillende factoren, zoals onze levensstijl, voeding en omgeving. Het is de missie van Metagenics om mensen te helpen hun genetisch gezondheidspotentieel te realiseren via wetenschappelijk onderbouwde micronutritie.

Hoogwaardige micronutritie

Micronutritie is veel meer dan een standaard voedingssupplement en staat voor specifieke micronutriënten. Denk hierbij aan vitamines en mineralen, echter ook aan flavonoïden, omega-3 vetzuren, probiotica, antioxidanten en plantenextracten. Deze kunnen zeer doelgericht ingezet worden om voedingstekorten aan te vullen, met maximale tolerantie voor het lichaam.

High Impact Engagement Metagenics

High Impact Engagement

Dankzij investeringen in wetenschappelijk onderzoek en nieuwe technologieën zijn de productformules aangepast aan de biochemische processen van het lichaam. Metagenics kiest ervoor om de beste ingrediënten in de juiste doseringen toe te passen. De producten bevatten uitsluitend nutriënten die goed opneembaar zijn en uitstekend verdragen worden door het lichaam. Wij 'Formuleren, evalueren en her-formuleren' zodat gerekend kan worden op de best mogelijke producten met de best mogelijke ingrediënten en met de meest effectieve dosering. Enkel op deze manier kunnen we jouw vertrouwen krijgen en behouden. Dit “High Impact Engagement” passen we consequent toe op ons volledig productportfolio, waardoor de producten passen op een leidende positie binnen hun toepassingsdomein.

Zij aan zij met zorgverleners

Om kwalitatief gezondheidsadvies te kunnen garanderen, wordt nauw samengewerkt met artsen, apothekers en andere gezondheidsdeskundigen.

Logo Metagenics Academy
“Sharing insights in science-based nutrition since 1989”

Metagenics Academy

Al 30 jaar zet Metagenics - en de daaruit ontstane Metagenics Academy - zich in voor het verhogen en delen van kennis op het vlak van nutritionele geneeskunde.

Metagenics Academy vervult deze opdracht door:

  • Het organiseren van symposia, opleidingen en seminaries met gerenommeerde sprekers en specialisten ter zake,
  • Het ontwikkelen van e-learnings modules die nutritionele concepten in een kort tijdsbestek toelichten,
  • De resultaten van (eigen) onderzoek te verspreiden bij gezondheidsdeskundigen via publicaties.

Bezoek de Metagenics Academy website voor meer informatie en de laatste stand van zaken:

Meer informatie? Contacteer ons voor een persoonlijke afspraak.

Overtuigd?

Heeft de kracht van Metagenics jou overtuigd? Neem dan een kijkje binnen ons toonaangevend productassortiment.