Metagenics

5% korting bij bestelling op onze nieuwe webshop

Vanaf nu zijn onze producten ook rechtsreeks voor u verkrijgbaar via onze eigen webshop. Koop vandaag nog uw favoriete Metagenics-producten en geniet van 5% ‘welkomstkorting’ met de code WELKOM23.
Koop nu

Onze oplossingen

Micronutritie is veel meer dan een standaard voedingssupplement. Micronutritie staat voor specifieke micronutriënten zoals vitamines en mineralen maar ook flavonoïden, omega-3 vetzuren, probiotica, antioxidanten, plantenextracten,… die zeer doelgericht ingezet worden om voedingstekorten aan te vullen of te herstellen met maximale tolerantie voor het lichaam.

Bekijk alle producten

Over Metagenics

Metagenics, producent van hoogwaardige micronutritie, is een wereldwijd actieve groep met eigen vestigingen in de Verenigde Staten, Australië, Nieuw Zeeland, België, Nederland, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Japan, Canada en met distributeurs in tientallen andere landen.

Metagenics Europe bedient de volledige Europese markt vanuit het hoofdkwartier in Oostende. Naast een productie- en distributielijn, huisvest Metagenics er ook een eigen Research and Development afdeling en een kwaliteitslaboratorium.

Lees meer

Toegewijd om effectieve micronutritie aan te bieden aan gezondheidsprofessionals om mensen te helpen een gezonder en gelukkiger leven te leiden.

Onze sterktes

High-class productiefaciliteiten in België (Oostende), voor wereldwijde belevering.
Veel meer dan een standaard voedingssupplement.
De beste ingrediënten in de juiste dosering.
Meest voorgeschreven bedrijf op het gebied van micronutritie.

Producten in de kijker

MetaRelax tabletten

MetaRelax tabletten

Bij stressmomenten en vermoeidheid

Goed voor de spieren

€ 18,40
Nieuw
The Akkermansia Company Gewichtscontrole

The Akkermansia Company Gewichtscontrole

Gewichtscontrole* met normale bloedsuikerspiegel**

€ 65,00
UriDyn

UriDyn

Voor compleet urinair comfort*

€ 30,50
FolaNatal

FolaNatal

Bron van folaat en vitamine B12

€ 15,75

Contacteer ons

Heb je een algemene vraag of een vraag over onze producten? Neem dan contact op met onze klantendienst. Zij staan je graag te woord.

Contacteer ons

Laatste updates

  • Nieuws

   United by Purpose

   Metagenics is een bedrijf dat met trots gedreven en verenigd is door een gemeenschappelijk doel: mensen helpen gezonder en gelukkiger te leven. Er is een duidelijke overeenkomst met onze wereldwijde missie, visie en waarden en het doel van B Corp. B Corp certificering was dan ook een logische en intuïtieve stap in onze evolutie.

  • Nieuws

   United by Planet

   Wij geloven dat het de verantwoordelijkheid van elk bedrijf is om na te denken over zijn impact op de wereld en deze positief te beïnvloeden. Daarom doen wij extra inspanningen om onze faciliteiten te controleren, onze processen te verfijnen en onze ecologische voetafdruk te verkleinen.

  • Nieuws

   United by People

   Onze werknemers zijn wat ons onderscheidt. Daarom hebben we programma's ontwikkeld ter ondersteuning van de diversiteit, gezondheid en geluk van onze werknemers, plus opleidings- en groeimogelijkheden.