De Metagenics groep

Metagenics is toonaangevend producent en distributeur van hoogwaardige micronutritie en is wereldwijd actief vanuit haar eigen vestigingen in de Verenigde Staten, Australië, Nieuw Zeeland, België, Nederland, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Canada en via haar distributeurs in tientallen andere landen.

Als internationale groep bundelt Metagenics de krachten door de uitwisseling van kennis, wetenschappelijke inzichten en ervaringen in verschillende markten.

Deze wereldwijde uitwisseling zorgt ervoor dat Metagenics leidend kan zijn in de sector van hoogwaardige micronutritie.

Metagenics wereldwijd
Metagenics is wereldwijd actief met eigen vestigingen in de Verenigde Staten, Australië, Nieuw Zeeland, Benelux en Italië

Metagenics Europe

Metagenics Europe is de Europese tak van Metagenics Inc., gevestigd in de Verenigde Staten. Metagenics België, Metagenics Nederland, Metagenics Italië en Bionutrics (Frankrijk) zijn directe dochters van Metagenics Europe. Vanuit het hoofdkantoor in Oostende bedient en coördineert Metagenics Europe de volledige Europese markt. Hier bevindt zich eveneens het productiebedrijf. Meer dan 90% van de micronutritie voor Europa wordt in Oostende geproduceerd.

Metagenics Europe heeft circa 364 medewerkers in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk en Italië. De totale omzet van Metagenics Europe bedroeg in 2021 meer dan 87 miljoen euro.

Vragen?

Heb je vragen over Metagenics Europe? Onze medewerkers staan je graag te woord.