De Metagenics groep

Metagenics, de n°1 producent en distributeur van hoogwaardige micronutritie, is een wereldwijd actieve groep met eigen vestigingen in de Verenigde Staten, Australië, Nieuw Zeeland, België, Nederland, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Canada, UK & Zuid-Afrika en met distributeurs in tientallen andere landen.

Als internationale groep bundelt Metagenics zijn krachten door de uitwisseling van kennis, wetenschappelijke inzichten en ervaringen in verschillende markten.

Deze wereldwijde uitwisseling zorgt ervoor dat Metagenics toonaangevend kan zijn in de sector van hoogwaardige micronutritie.

Metagenics wereldwijd
Metagenics is een wereldwijd actieve groep met eigen vestigingen in de Verenigde Staten, Australië, Nieuw Zeeland, Benelux en Italië

Metagenics Europe

Metagenics Europe is de Europese tak van Metagenics Inc. in de Verenigde Staten. Metagenics België, Metagenics Nederland, Metagenics Italië, Bionutrics (Frankrijk), Nutri Advanced (UK) & Amipro (Zuid-Afrika) zijn directe dochters van Metagenics Europe. Vanuit het hoofdkwartier in Oostende bedient en coördineert Metagenics Europe de volledige Europese markt. Hier bevindt zich eveneens het productiebedrijf. Meer dan 90% van de micronutritie voor Europa wordt er geproduceerd.

Metagenics Europe stelt rechtstreeks 408 mensen tewerk in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Italië, UK & Zuid-Afrika. De totale omzet van Metagenics Europe bedroeg in 2021 meer dan 87 miljoen euro.

Vragen?

Heeft u vragen over Metagenics Europe? Onze medewerkers staan u graag te woord.