Eskimo 3-6-9

210 milliliter
Z-INDEX 15312607
€ 0,00

Goed voor de hart- en hersenfunctie

Uitstekende verhouding van omega 3-, 6- en 9-vetzuren

 • Omega 3-, 6-, 9-vetzuren, vitamine D en vitamine E in vloeibare vorm
 • Ultrazuivere en stabiele visolie (Pufanox®)
 • De visolie is natuurlijk, niet chemisch gemodificeerd én gecertificeerd onder het ecolabel "Friend of the Sea"

Gebruik: 5 ml per dag

Reviews

Producteigenschappen

Eskimo® 3-6-9 is rijk aan omega 3-vetzuren. 1 portie per dag bevat voldoende EPA en DHA (minstens 250 mg) ter ondersteuning van de hartfunctie en 1 portie levert voldoende DHA (minstens 250 mg) ter ondersteuning van de hersenfunctie en het gezichtsvermogen.

 • Lactosevrij
 • Glutenvrij
 • Geschikt bij borstvoeding
 • Geschikt bij zwangerschap

Ingrediënten

Nutritionele informatie

Ingrediënten per 5 ml (1 koffielepel) Vorm/component Hoeveelheid %RI
Visolie2,5 ml
Omega 3-vetzuren
EPA (eicosapentaeenzuur)460 mg
DHA (docosahexaeenzuur)275 mg
ALA (alfalinoleenzuur)230 mg
Omega 6-vetzuren
Linolzuur460 mg
Omega 9-vetzuren
Oliezuur1,6 µg
Vitamine DCholecalciferol5 µg100%
Vitamine EGemengde tocoferolen6,5 mg54%
Natuurlijke raapzaadolie (Brassica rapa)2,5 ml

Bevat ook:

 • ,
 • ,
 • ,
 • ,
 • ,
 • ,
 • ,
 • ,
 • ,

Ingrediëntenlijst

Natuurlijke raapzaadolie (Brassica rapa), natuurlijke visolie (triglyceridevorm), antioxidantenmengsel (emulgator: sojalecithine, antioxidant: vitamine E (tocoferolrijk extract), dragend voedingsmiddel: zonnebloemolie (Helianthus annuus L.), antioxidanten: rozemarijnextract en ascorbylpalmitaat), aroma’s: sinaasappel, citroen, kers en framboos, vitamine E (D-alfa-tocoferylacetaat), vitamine D (cholecalciferol)

Gebruik en dosering

5 ml (= 1 koffielepel) per dag

Voorzorgen

Omega 3-vetzuren kunnen een invloed hebben op het effect van orale antistollingsmiddelen. Een tekort aan omega 3-vetzuren aanvullen is echter wel aanbevolen.

Veelgestelde vragen over dit product

Mag Eskimo® langdurig ingenomen worden?

Eskimo® mag langdurig gebruikt worden. Het is zelfs aanbevolen, want het westerse dieet bevat te weinig omega 3-vetzuren. Omega 3-vetzuren worden voornamelijk in vette vis teruggevonden. Gezuiverde visolie heeft het voordeel dat het geen zware metalen bevat, in tegenstelling tot vis die in het wild gevangen wordt. Veel personen hebben een tekort aan omega 3-vetzuren en nemen onvoldoende vette vis in. Daarom is het belangrijk omega 3-vetzuren als supplement in te nemen. Dit kan u blijvend doen.

Op welk tijdstip wordt Eskimo® best ingenomen? Dient Eskimo® bij het eten ingenomen te worden?

Eskimo® wordt best vlak vóór of tijdens de maaltijd ingenomen, samen met andere vetten.

Wat is de oorsprong van Eskimo®?

Eskimo® is een 100% natuurlijke visolie. Eskimo® is afkomstig van visolie geëxtraheerd uit vette vis, namelijk sardines en ansjovis Dit zijn vissen die in koude wateren leven en een grote hoeveelheid natuurlijke omega-3 vetzuren bevatten.  Ze komen van duurzame visvangst en daarom dragen onze Eskimo-producten het label 'Friends of the Sea'.

Kan het gebruik van Eskimo® allergische reacties veroorzaken?

Eskimo® is afkomstig van vis. Personen die allergisch zijn aan vis, dienen zich te onthouden. De lecithine in Eskimo® is afkomstig van soja

Hoe moet Eskimo® bewaard worden?

Eskimo®-visolie wordt geproduceerd volgens zeer specifieke extractie- en zuiveringstechnieken. Bovendien is Eskimo® ook zeer stabiel wat oxidatie betreft. Eskimo® bevat een gepatenteerd mengsel van tocoferolen (vitamine E) die zorgen voor het anti-oxidatief effect. Eskimo® moet niet, maar mag in de koelkast bewaard worden. Het is normaal dat de oplossing een troebel uitzicht krijgt bij bewaring in de koelkast aangezien de olie begint te stollen bij lage temperaturen. Dit heeft geen invloed op de normale werking van het product. U kan de fles olie uit de koelkast halen om de olie terug op kamertemperatuur te brengen en vervolgens de fles krachtig schudden. De vitamine E in Eskimo® is een mengsel van natuurlijke tocoferolen en helpt om het product stabiel te houden.

Mogen de capsules van de Eskimo-producten geopend worden?

Ja, dat mag.

Downloads

Productfiche

Productlabel

Productafbeelding

Een voedingssupplement mag niet ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Fris en droog bewaren. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren.

Heb je een vraag?

Ons team van specialisten staat voor je klaar om je te helpen. Neem contact op via email of telefoon.
Neem contact op
 • E-mail:

  info@metagenics.com

 • Telefoonnummer:

  0117 49 42 42

Lara

Lara

Pieter

Pieter