Next generation gummies van Metagenics

Ontdek een nieuwe manier om je gezondheid op een lekkere en leuke manier te boosten. De Metagenics gummies zijn de perfecte mix van een nutritionele boost met een lekkere smaak en textuur. 

snelle werking, zonder toegevoegde suikers, vegetarisch, wetenschappelijk bewezen,
Gummies Packshot
Natuurlijk - Puur - Heerlijk

Gummies van Metagenics

Metagenics is de nummer één producent en distributeur van hoogwaardige micronutritieproducten. Onze nutritionele experten hebben hun 40 jaar ervaring gebruikt om een nieuwe generatie gummies te creëren, met een wetenschappelijke samenstelling én hoogwaardige componenten.

Deze gummies bevatten een optimale dosis actieve ingrediënten en bovendien is het bewezen dat ze binnen 20 minuten beginnen te werken.​

Kiezen voor de "next-generation" gummies van Metagenics, dat is kiezen voor een combinatie van een aangename ervaring én een wetenschappelijk bewezen werkzaamheid.

Gummies zijn perfect om onderweg in te nemen, waar en wanneer je maar wilt, zonder dat je water nodig hebt. Door hun zachte textuur en heerlijke smaak zijn ze geschikt voor iedereen.
Immunity Gummies
Mandarijn

Immuniteit

Deze immunity gummie smaakt heerlijk naar mandarijn en bevat een perfecte mix van ingrediënten die essentieel zijn voor de werking van het immuunsysteem​.


 

lifestyle en USP's immunity

Vitamine D3 of cholecalciferol is de gemakkelijkst opneembare vorm van vitamine D. Het is een essentiëel micronutriënt voor de goede werking van het immuunsysteem.


Vitamine C is een in water oplosbare vitamine die het menselijk lichaam niet zelf kan aanmaken. Het verhoogt de immuniteit.


Selenium is essentieel voor een efficiënt immuunsysteem.

Zink beïnvloedt direct alle immuuncellen.

1 of 2 gummies per dag

Vitamin D3 Gummies Metagenics
Aardbei

Vitamine D3

Deze lekkere gummie smaakt naar aardbeien en bevat een perfecte mix van ingrediënten die essentieel zijn voor de werking van het immuunsysteem.  Vitamine D3 of cholecalciferol is de gemakkelijkst opneembare vorm van vitamine D. Het is een essentiëel micronutriënt voor de goede werking van het immuunsysteem.

Vitamin D3 Gummies Metagenics

Leven in een omgeving met weinig licht of hoge vervuilingsniveaus kan diverse negatieve effecten hebben op je gezondheid, waaronder vermoeidheid en een verminderde gemoedstoestand. Een van de sleutels tot het ondersteunen van je immuunsysteem en het bevorderen van je algemene welzijn is het behouden van voldoende vitamine D-niveaus. Metagenics Vitamine D3 gummies bieden een handige en lekkere oplossing om je vitamine D-niveau te verhogen, waardoor je je vreugde en vitaliteit kunt herwinnen. 

1 gummie per dag

Vitamin B12 Gummies
Framboos

Vitamine B12

Deze gummie smaakt naar framboos en bevat de essentiële fysiologische vorm van vitamine B12. Daarnaast zorgt de vitamine B6 voor de synergetische ondersteuning van het zenuwstelsel.

Frambozen gummie lifestyle vegan zonder suikers framboos

Een tekort aan vitamine B12 kan zich manifesteren via verschillende signalen, zoals prikkelbaarheid, nervositeit of vermoeidheid. We kunnen deze vitamine niet zelf aanmaken, en zijn dus afhankelijk van inname via de voeding of via micronutritie. Aangezien vitamine B12 vooral in dierlijke producten aanwezig is, lopen vegetariërs en veganisten een groter risico op tekorten.
Vitamine B12 is gekend voor zijn invloed op de energie-synthese door cellen.

1 gummie per dag

Vitamine C gummie
Sinaasappel

Vitamine C

Deze heerlijke Vitamine C gummie smaakt naar sinaasappel en bevat een natuurlijke vorm van vitamine C, gewonnen uit Acerola dat bekend staat om zijn uitzonderlijk hoge vitamine C-gehalte.​

Vitamin C Gummies Metagenics

De oorzaken van een vitamine C-tekort zijn talrijk: onvoldoende inname van fruit en groenten die vitamine C bevatten, te veel fysiologische, chemische en/of psychologische stress, bepaalde medicijnen (voorbehoedmiddelen, antibiotica, ontstekingsremmers, enz.). Vitamine C gummies vullen uw dagelijkse inname aan voor een betere vitaliteit.

1 gummie per dag

Probeer de Metagenics Gummies vandaag nog!

Ontdek meer over de Metagenics Gummies