Missie, visie & waarden

Onze missie

Toegewijd om effectieve micronutritie aan te bieden aan gezondheidsprofessionals om mensen te helpen een gezonder en gelukkiger leven te leiden.

We zijn toegewijd om effectieve micronutritie aan te bieden aan gezondheidsprofessionals om mensen te helpen een gezonder en gelukkiger leven te leiden. Gezond en gelukkig leven hangt af van diverse factoren zoals onze levensstijl, voeding en omgeving. Drastische wijzigingen in onze leefgewoontes doorheen de jaren hebben ervoor gezorgd dat we ons potentieel onvoldoende hebben kunnen bereiken. Metagenics helpt mensen een gelukkiger en gezonder leven te leiden via de juiste keuze aan voeding en nutriënten in de vorm van wetenschappelijk onderbouwde, hoogwaardige micronutritie.

Onze visie

Verenigd door ons doel, willen we:

 • Micronutritie integreren in de dagelijkse gezondheidszorg
  Wij zijn ervan overtuigd dat gezondheidszorg en medische behandeling verder moeten gaan dan enkel de bestrijding van de symptomen van de ziekte. Door dieper in te gaan op de oorzaken van een slechte gezondheid en deze terdege aan te pakken kan de gezondheidsprofessional mensen écht helpen om gezonder en gelukkiger te leven. Dit vergt een gepersonaliseerde aanpak, waarin de hele persoon en zijn leefwereld centraal staat. En hierin is zijn voedingspatroon, en meerbepaald de micronutritionele aspecten ervan, cruciaal voor een succesvolle behandeling. Micronutritie hoort daarom thuis in het basisarsenaal van de gezondheidsprofessional.

 • De voorkeurspartner zijn van de zorgverlener
  Wij willen door onze evidence-based aanpak en wetenschappelijke onderbouwing van onze producten en concepten een echte betrouwbare partner zijn voor de gezondheidsprofessionals. Op ons kan je rekenen.

 • Uitdagingen aangaan met een gevoel van plezier en opwinding
  We geloven rotsvast in onze aanpak, en we willen onze overtuiging en ons enthousiasme tot uitdrukking brengen in onze manier van werken en onze contacten met onze klanten en relaties. We geloven dat we op die manier het beste onze overtuiging kunnen overbrengen op anderen. Bij ons zal je steeds een glimlach zien!

Onze waarden

Metagenics draagt de volgende waarden zeer hoog in het vaandel:

 • Integriteit: we doen het juiste omdat het het juiste is om te doen. We zijn transparant en nemen de verantwoordelijkheid om te doen wat we zeggen.
 • Authenticiteit: we hebben de moed om trouw te blijven aan onszelf. We zijn zelfbewust, oprecht en consistent in hoe we ons gedragen.
 • Respect: we bouwen vertrouwensvolle en duurzame relaties op, waarderen teamwerk en laten een positieve impact achter. We luisteren actief en laten anderen zich openlijk uiten.
 • Diversiteit & inclusie: We omarmen verschillende perspectieven, achtergronden en culturen en demografieën. Door gelijkheid en betrokkenheid te garanderen, ervaart iedereen erbij te horen, kansen te krijgen en vooruitgang te maken.
 • Gezondheid & geluk: We streven ernaar ons beste zelf te zijn. We zijn gepassioneerd door welzijn en de balans tussen werk en privé en vieren graag ons succes.

Wat zijn uw waarden?

Herkent u zichzelf in onze waarden? Kom dan zeker eens met ons praten!