16 sep 2020

Nieuw: ImmuDefense®

Metagenics lanceert met trots ImmuDefense®, een unieke combinatie van 4 essentiële nutriënten, specifiek voor de weerstand, goed opneembaar en uitstekend getolereerd door het lichaam.

Auteur:Marketing
ImmuDefense & ImmuDefense Forte - Metagenics
ImmuDefense en ImmuDefense Forte

Voor een optimale weerstand

Het is belangrijk om steeds bestand te zijn tegen virussen en slechte bacteriën, en voldoende gewapend te zijn om infecties te voorkomen. Daarom is een optimale weerstand noodzakelijk.

Naast een gezonde levensstijl met voldoende beweging, gezonde voeding (voldoende groenten en fruit en voldoende drinken) en een goede nachtrust, kan ook micronutritie helpen bij het ondersteunen van het immuunsysteem. Daarbij is het van belang om te kiezen voor nutriënten die goed opneembaar zijn, in de juiste vorm en in de juiste dosering.

Van een aantal nutriënten is specifiek aangetoond dat ze onze weerstand bevorderen, zoals vitamine C, vitamine D, zink en selenium.1 De nieuwe ImmuDefense® combineert deze 4 ­essentiële nutriënten in 1 capsule:

  • Specifiek voor de weerstand
  • Goed opneembaar
  • Uitstekend getolereerd door het lichaam

ImmuDefense Forte® bevat deze essentiële vitamines en mineralen, aangevuld met extra nutriënten zoals bèta-glucanen en de immuunondersteunende groene thee.

Vraag raad aan uw arts of apotheker.

Een ALL-IN-ONE formule voor een optimale weerstand

Meer weten over ImmuDefense®?

Bezoek de ImmuDefense® website om meer te weten te komen over de werking van het product.

(1) Wetenschappelijk onderbouwd en EFSA (European Food Safety Authority) gevalideerd.