Laatste updates – Nieuws & Blog

 • Nieuws

  Metagenics behaalt FSSC 22000 kwaliteitslabel

  We hebben als Metagenics® een mooie mijlpaal om te delen! We ontvingen namelijk de FSSC 22000 certificatie! In dit artikel lees wat wat dit kwaliteitslabel inhoudt.

 • Nieuws

  Hoeveel magnesium heb je nodig en welke bronnen zijn goed?

  Het gehalte magnesium verschilt per voedingsmiddel. Hoeveel magnesium jij precies nodig hebt verschilt per geslacht, gewicht, leeftijd of bepaalde specifieke omstandigheden (bvb. zwangerschap, stressvolle periodes, sporten, medicatie, ziekte of operatie,...).

 • Nieuws

  Het belang van magnesium voor ons lichaam

  Magnesium (of kortweg Mg) is een essentieel mineraal, net zoals calcium, ijzer of zink. ‘Essentieel‘ betekent dat we deze mineralen uit onze voeding moeten halen, we kunnen deze niet zelf aanmaken.

 • Nieuws

  Amipro treedt toe tot de Metagenics familie

  Amipro en Metagenics kondigen met trots aan dat er een overeenkomst is bereikt voor de overname door Metagenics, llc.

 • Nieuws

  United by Purpose

  Metagenics is een bedrijf dat met trots gedreven en verenigd is door een gemeenschappelijk doel: mensen helpen gezonder en gelukkiger te leven. Er is een duidelijke overeenkomst met onze wereldwijde missie, visie en waarden en het doel van B Corp. B Corp certificering was dan ook een logische en intuïtieve stap in onze evolutie.

 • Nieuws

  United by Planet

  Wij geloven dat het de verantwoordelijkheid van elk bedrijf is om na te denken over zijn impact op de wereld en deze positief te beïnvloeden. Daarom doen wij extra inspanningen om onze faciliteiten te controleren, onze processen te verfijnen en onze ecologische voetafdruk te verkleinen.

 • Nieuws

  United by People

  Onze werknemers zijn wat ons onderscheidt. Daarom hebben we programma's ontwikkeld ter ondersteuning van de diversiteit, gezondheid en geluk van onze werknemers, plus opleidings- en groeimogelijkheden.

 • Nieuws

  Wereldwijd officieel B Corp gecertificeerd

  Na jaren van strenge evaluatie is Metagenics nu wereldwijd een officieel gecertificeerde B Corp.

 • Nieuws

  Een nieuw kantoor voor Metagenics Italië

  Op maandag 5 september werd de nieuwe hoofdzetel van Metagenics Italia in Treviso ingehuldigd. Het ruime, nieuwe kantoor staat klaar om een snel groeiend team te verwelkomen.