8 sep 2022

Een nieuw kantoor voor Metagenics Italië

Op maandag 5 september werd de nieuwe hoofdzetel van Metagenics Italia in Treviso ingehuldigd. Het ruime, nieuwe kantoor staat klaar om een snel groeiend team te verwelkomen.

Auteur:Metagenics

Een nieuw kantoor voor Metagenics Italië

Dit is een nieuwe mijlpaal in de geschiedenis van Metagenics Italia – dat nu reeds meer dan 10 jaar aanwezig is op de Italiaanse markt. “Een tijdsperiode gekenmerkt door aanzienlijke en continue groei, elk jaar met dubbele cijfers, die in de meest recente periode bovendien nogmaals een versnelling heeft gekend”, vertelt Michele Di Qual, General Manager van Metagenics Italia. “De producten van het merk Metagenics zijn gestegen van de 48e plaats in 2020 naar de 27e plaats eind 2021 op nationaal niveau. Qua groeipercentage nemen ze de tweede plaats in binnen de top 30 voedingssupplementen op de nationale markt”.

De waarden van Metagenics

De keuze om Treviso in te richten als hoofdkwartier voor de Italiaanse markt is een keuze die rekening houdt met de geschiedenis van de komst van het bedrijf in Italië. De eerste Italiaanse werknemer Maurizio Salamone was en is immers nog steeds een inwoner van Treviso. Vandaag is hij wetenschappelijk directeur voor de Italiaanse afdeling. "De Italiaanse markt is in deze sector ongeveer vier miljard euro waard", licht Evy Van Eenoo, Marketing Director Italy, toe, "dus we willen aanzienlijk verder blijven groeien door ons te richten op onze producten met een hoge impact en hoge prestaties”.

Team Metagenics Italy
Het team van Metagenics Italië

Sfeerbeelden inhuldiging