27 jan 2022

Nieuw Women's Health Gamma

Metagenics breidt zijn productportfolio uit met drie nieuwe producten binnen het women’s health gamma: UriDyn®, FolaNatalTM & Bactiol® Natal. Van de geboorte tot op volwassen leeftijd, tijdens een eventuele zwangerschap en bij bepaalde onevenwichten en stoornissen, zijn er talrijke situaties voor de vrouw waarbij voeding en micronutritie een hoofdrol spelen. Een evenwichtige nutritionele status is een essentiële vereiste voor een correcte ontwikkeling en een goede gezondheid.

Auteur:Marketing
UriDyn Packshot
Ondersteuning van de urinewegen, nieren en blaasfunctie*

UriDyn®

UriDyn® biedt een unieke combinatie van ingrediënten voor een compleet urinair comfort*. Het bevat groene thee* ter ondersteuning van de nierfunctie, de blaas en de urinewegen. Tevens bevat de formule D-mannose, veenbessen, HMO, vitamine C en quercetine. Deze ingrediënten hebben een dubbele en synergetische werking en zo helpt UriDyn® om de blaas en urinewegen gezond te houden*.

*UriDyn® bevat groene thee, die de blaas, urinewegen en nieren ondersteunt.
FolaNatal Packshot
Van zwangerschapswens tot einde borstvoeding

FolaNatalTM

FolaNatalTM bevat naast folaat (Metafolin® - een actieve vorm van vitamine B11), dat bijdraagt tot de weefselgroei van de foetus tijdens de zwangerschap, ook vitamine B12. Samen dragen ze bij tot een vermindering van vermoeidheid en ondersteunen ze een normale psychologische functie. Ook helpen ze bij de aanmaak van witte en rode bloedcellen. Zo is FolaNatalTM in het bijzonder geschikt vanaf zwangerschapswens, tijdens de zwangerschap en bij borstvoeding. Bovendien zijn beide vitamines aanwezig in hun actieve vorm (5-methyltetrahydrofolaat en methylcobalamine) en zijn ze bijgevolg direct beschikbaar voor werking in het lichaam.

Bactiol Natal Packshot
Een gezonde zwangerschap begint bij een gezond microbioom

Bactiol® Natal

Bactiol® Natal werd speciaal ontwikkeld voor zwangere vrouwen en voor vrouwen die borstvoeding geven. Eén capsule bevat 5 miljard levende bacteriën (een mix van Bifidobacterium lactis BB-12® en Lacticaseibacillus rhamnosus LGG®. Beide stammen zijn het onderwerp van talrijke studies.

Nieuw women’s health gamma

Metagenics breidt zijn productportfolio uit met drie nieuwe producten binnen het women’s health gamma: UriDyn®, FolaNatalTM & Bactiol® Natal.