4 apr 2022

Nieuwe wereldwijde leiderschapsstructuur

Metagenics past zijn organisatie en wereldwijde leiderschapsstructuur aan met ingang van april 2022.

Auteur:Global Executive Leadership Team
Metagenics heeft een wereldwijde missie

We zijn verenigd door...

Metagenics heeft zich als organisatie en onderneming nog nooit in een sterkere positie bevonden: we zijn verenigd door onze missie, onze visie en onze waarden, we realiseren onze strategie dankzij ons wetenschappelijk imago, we zijn absolute marktleider in micronutritie alsook de referentie op het vlak van hoogwaardige voedingssupplementen over heel de wereld en we hebben een enorme impact op de gezondheid van velen. Op deze sterke basis willen we verder bouwen en het werkgebied van Metagenics nog verder uitbreiden om onze missie aan vele anderen over de hele wereld over te brengen

Nieuw

Wereldwijde leiderschapsstructuur

Om deze positieve evoluties in de markt optimaal te benutten, past Metagenics zijn organisatie en wereldwijde leiderschapsstructuur aan met ingang van april 2022.

Het nieuwe Global Executive Leadership Team (GEX) onder leiding van onze CEO Brent Eck, bestaat uit globale leidinggevenden en hebben als doel te verzekeren dat we onze activiteiten op elkaar blijven afstemmen en ons blijven inzetten om de beste opportuniteiten te benutten. 

Deze wijziging heeft ook een belangrijke impact op de structuur van onze Europese organisatie.

Impact

Europese organisatie

Mieke Van Den Driessche (Science Director Europe) en Hans Gheldof (Marketing Director Europe) nemen immers een globale rol in in deze nieuwe structuur als respectievelijk Vice President Global Science en Vice President Global Marketing. Hun jarenlange expertise in Europa zal onze globale organisatie in staat stellen om ons wetenschappelijk imago en de merkenbinding en -trouw nog verder te versterken.

Daarnaast gaat Paul Coussement, Vice President Europe, per april met pensioen. Hij blijft de komende maanden wel nog actief als externe consultant om de teams en mensen te ondersteunen en aan specifieke projecten te werken binnen Metagenics. Stijn Oste neemt zijn verantwoordelijkheden over als Vice President EMEA.

Metagenics is 1 team

We leven in spannende en uitdagende tijden, met veel kansen voor ons bedrijf en onze organisatie. Het toegenomen bewustzijn van het belang van micronutritie en het potentieel van de nieuwe digitale marketingkanalen vormen een belangrijke groeimogelijkheid voor Metagenics. We zijn ervan overtuigd dat de aanpassingen aan onze organisaties ons zullen helpen om nog dichter bij deze marktevoluties te staan. Onze sterke lokale verankering in Oostende blijven we behouden, we zullen deze in de toekomst immers nog verder uitbouwen.

Deze nieuwe stap in de evolutie van onze organisatie zal ons uiteindelijk in staat stellen onze ambitie te verwezenlijken, namelijk om samen met u een impact te hebben op het leven van veel meer mensen over heel de wereld door het aanleveren van efficiënte middelen aan zorgprofessionals om mensen te helpen een gelukkiger, gezonder leven te leiden. 

Vragen?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dirk Rottiers, Director of People & Culture EMEA op dirk.rottiers@metagenics.eu