19 sep 2022

Wereldwijd officieel B Corp gecertificeerd

Na jaren van strenge evaluatie is Metagenics nu wereldwijd een officieel gecertificeerde B Corp. We geven vorm aan een betere toekomst door onze inzet op vlak van de mens, de planeet en het vervullen van onze missie: mensen helpen een gezonder en gelukkiger leven te leiden. De wereld heeft verandering nodig en we zijn er trots op daar deel van uit te maken.

Auteur:Metagenics

Bij Metagenics zijn we toegewijd om effectieve micronutritie aan te bieden aan gezondheidsprofessionals om mensen te helpen een gezonder en gelukkiger leven te leiden. Gezond en gelukkig leven hangt af van diverse factoren zoals onze levensstijl, voeding en omgeving. Als gecertificeerde B Corp blijven we innoveren en de standaard zetten voor optimale werkmethodes op sociaal, ethisch en ecologisch vlak.

We geloven dat het de verantwoordelijkheid is van elk bedrijf om na te denken over zijn impact op de wereld en deze op een positieve manier in te vullen en te beïnvloeden.

Als je voor Metagenics kiest, kunt u er trots op zijn dat u samenwerkt met een bedrijf dat zich wettelijk inzet voor de planeet en onmiskenbaar verenigd is door zijn doel om mensen te helpen gezonder en gelukkiger te leven.
B Corp certificering

Wat betekent dit voor ons?

Deze B Corp certificering is voor ons een onafhankelijk en wettelijk gecontroleerd bewijs dat we bij Metagenics echt geven om onze missie om mensen te helpen een gelukkiger leven te leiden.