21 dec 2021

Eigen wetenschappelijke publicaties

In augustus 2021 verscheen de praktische review over de noodzaak aan micronutritionele suppletie voor de zwangere na bariatrische chirurgie.

Auteur:Science

Metagenics geniet het vertrouwen van de arts, de apotheker en de patiënt doordat het garant staat voor het produceren van hoogwaardige micronutritie met een High Impact-engagement en dit steeds volgens de meest recente wetenschappelijke ontwikkelingen.

Om hieraan te voldoen leest & analyseert het Metagenics Science Team dagelijks de wetenschappelijke literatuur om dit vervolgens toe te passen op de producten. Dit betekent formuleren, testen & evalueren, en overal waar kan verbeteringen aanbrengen om de producten steeds  aan te bieden met correcte ingrediënten en in de meest effectieve dosering.

Metagenics zet actief in op samenwerking met artsen, specialisten en professoren aan universiteiten.

Tegelijkertijd zet Metagenics actief in op samenwerking met artsen, specialisten en professoren aan universiteiten. Dit resulteert in eigen wetenschappelijke publicaties die het positief effect aantonen van onze micronutriënten. In augustus 2021 verscheen de praktische review over de noodzaak aan micronutritionele suppletie voor de zwangere na bariatrische chirurgie.

Door deze inspanningen krijgen we het vertrouwen van de arts, apotheker en patiënt en zijn we in België kunnen uitgroeien tot het bedrijf met de meest voorgeschreven producten van micronutritie1.

(1)   Source: IQVIA – SellOut RX units – Not-Regisered OTC (excl. medical devices) – MAT/9/18