6 jul 2022

Nutri Advanced Ltd. treedt toe tot de Metagenics familie

Het is Nutri Advanced en Metagenics een genoegen te melden dat een overeenkomst werd bereikt voor de verwerving door Metagenics, Inc. van 100% van de aandelen van Nutri Advanced Ltd.  (VK) en Nutri Advanced Plus Ltd. (Ierland).

Auteur:Metagenics
Nutri Advanced producten | Metagenics
Exclusieve verdeler

Nutri Advanced

Nutri Advanced, met hoofdkantoor in Whaley Bridge bij Manchester (VK), is al vele jaren de exclusieve verdeler van de producten van Metagenics in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Tijdens deze jarenlange uitstekende relatie is Nutri Advanced uitgegroeid tot een gewaardeerde partner voor duizenden gezondheidswerkers in het VK en Ierland, onder meer dankzij de producten en voedingsconcepten van Metagenics. In elk van de drie voorbije jaren heeft Nutri een tweecijferige groei gekend en een omzet van meer dan 9 miljoen euro behaald. De onderneming stelt 43 mensen te werk in het VK en Ierland.

Metagenics Hoofdkantoor Europa Oostende
Market Leader

Metagenics

Metagenics, waarvan de maatschappelijk zetel gevestigd is in Aliso Viejo, Californië, VSA, is momenteel de verdeler en leverancier van zowat 45% van de producten van Nutri Advanced. Metagenics Inc. realiseert een omzet van meer dan 400 miljoen USD en stelt over heel de wereld 1100 mensen te werk.

Voor Metagenics kadert deze verwerving in de strategie om rechtstreeks aanwezig te zijn in alle belangrijke EMEA-landen en de synergieën te benutten van een pan-Europese activiteit in voedingsproducten en -concepten, die mensen helpen een gezonder, gelukkiger leven te leiden.
Stijn Oste
Regional Vice President EMEA

En nu?

Metagenics zal de activiteiten van Nutri Advanced blijven steunen en uitbreiden. Nutri Advanced heeft een sterk en gerespecteerd imago op de Britse en Ierse markten, de perfecte basis voor verdere groei en ontwikkeling. Voor de klanten zal er niets veranderen. Alle diensten en producten zullen dezelfde blijven voor de voorschrijvers en de patiënten, en het team van voedingsadviseurs en de klantendienst zullen volledig operationeel blijven

Ken Eddie, oprichter en hoofd van Nutri Advanced, zal de integratie van Nutri Advanced in het management van Metagenics ondersteunen en Metagenics bijstaan bij het uitbouwen van een sterke relatie met de klanten.

Vragen?

Please contact Brent Eck ([email protected]), CEO of Metagenics or Stijn Oste ([email protected]), regional VP EMEA at Metagenics.

Gelieve contact op te nemen met Brent Eck, CEO van Metagenics ([email protected]) of met Stijn Oste ([email protected]), regional VP EMEA.